Skip Repetitive Navigational Links
  • National Free Ads Home Logo
  • Your Local Classified FREE Ads

  • Why pay, add for FREE!

Item Photo


Item Photo


Item Photo


Item Photo


Item Photo


Item Photo

Professional Garden Services in Albania

Offered:£100.00 
Item details
Location: London N (N)
Category: Removals + Transport
Website: N/A
Tag: Offered
Description:

Profesionist ne Fushen e Gjelberimit
ofrojme Punime Profesionale per Ambiente te Gjelberta ne tere Republiken e Shqiperise
me 13 vjet eksperience pune & me Diplome
Cilesi te larte & pune e Garantuar
1. Punime Me Tapet bari natyral - Garanci ne Montimin e Tapetit dhe mirembajtjen e tij..gjithashtu mbjellim kopshte me fare bari natyral per ambiente te gjelberta..
2. Punime Me Peme dekorative -Mbjelljen e tyre neper vendet ku nevojiten si dhe kasitje ne forma te ndryshme
3. Punime Me Peme frutore Agrume te ndryshme si Ullinj dekorative / frut, Palma, Manjola,portokale,limona,mandarina, si dhe shume bushe me emra te ndryshme natyrale
4. Punime Me Lule natyrale - siguri ne mbjellje dhe sherbim ne vijim
5. Bejme Gardhe dhe Porta druri dekorative - Riparojme pjeset qe nevojiten
Realizojme Dysheme Druri me derrasa Suedeze
6. Per mirembajtjen e kopshteve/ambienteve te gjelberta ne bejme minimumi 3 vizita ne muaj qe ambienti juaj te jete ne kontroll dhe ne gjendje te mire
7. Gjithashtu realizojme Projekte per kopshte te rinj - Shtrojme oborret me pllaka dhe tulla dekorative si dhe riparimin e tyre
8. Rrethojme dhe Riparojme prona / institucione Publike, Parqe,Vila,Kopshte si dhe shtepi Private
9. Heqje pemesh te medhaja & te vogla si dhe krasitje te rregult
10. Qethje gardhe / ligushtrash te gjelberta-dhe mbjellje te reja me sistem te rregullt
11. Pastrojme teritore / oborre,mure,ambiente te shtruara me pllaka ,tulla te cilat kane nevoje per pastrimin e pisllekut me presion uje
12. Pleherim & Sperkatje barit natyral tapet apo bar i mbjellur i thjeshte natyral per cdo lloj ambjenti, per mostharjen e barit te gjelbert
13. Impiant Ujites Automatik & Manual
Si edhe shume punime te tjera te kesaj fushe
Mbi 10 vjet eksperience ne Angli
Cilesi e garantuar
Gjuhet qe komunikojme. Shqip, Anglisht, Greqisht
Kontakt Cel;0675451324 & 0693500423
Offering friendly Landscaping & Gardening Services in Albania
We undertake all the aspects of gardening services and Grounds work to highest quality work and at the most affordable prices.
We create unique and elegant lawn and landscape for your Commercial and Residential properties. A stunning lawn and landscape that can be enjoyed during the day and night with inventive outdoor lighting solutions. Our Landscape team begins by creating a unique design plan that match with your needs and your property with fresh ideas in mind and your valuable suggestions are always welcomed.
Our Serv

Freeads by UK Locations